sâmbătă, 11 august 2007

Cum instalam dragostea?

Clientul: Am o problemă în sistem. Se blochează şi trebuie mereu să resetez.
Serviciul tehnic: Puteţi instala dragostea?
Clientul: Da, cred că pot. Nu sunt un expert, dar cred că mă descurc. Ce trebuie să fac mai întâi?
Serviciul tehnic: Primul lucru este să deschizi inima. Ai găsit-o?
Clientul: Da, numai că acolo rulează deja câteva programe chiar acum. Este bine să instalez programe când deja altele sunt rulate?
Serviciul tehnic: Ce programe sunt deschise?
Clientul: Să văd... Sunt deschise programele: durere.exe, tristeţe.bat, dispreţ.exe şiresentimente.com.
Serviciul tehnic: Nici o problemă. Dragostea va şterge automat durere.exe din sistemul operaţional curent. Va rămâne în memoria dumneavoastră permanent, dar nu va mai perturba niciodată alte programe. Dragostea va suprascrie tristeţe.bat cu un modul numit bucurie.exe. Dar trebuie să dezinstalaţi singur dispreţ.exe şi resentimente.com. Aceste programe nu permit instalarea completă a dragostei. Puteţi face asta?
Clientul: Nu ştiu cum să le dezinstalez. Au un mesaj de "eroare". Mă puteţi ajuta?
Serviciul tehnic: Cu plăcere. Mergeţi în Start Menu şi căutaţi iertare.exe. Faceţi acest lucru ori de câte ori apar dispreţ.exe şi resentimente.com, până când vor dispărea complet din sistemul dumneavoastră.
Clientul: OK. Am terminat! Dragostea a început să se instaleze automat! Aşa este normal?
Serviciul tehnic: Este perfect! Trebuie să primeşti un mesaj care te anunţă că programul se instalează pentru toată viaţa în inima sistemului tău. Aţi primit acest mesaj?
Clientul: Da, l-am primit. Acum programul este complet instalat?
Serviciul tehnic: Da, numai că aveţi acum numai modulul de bază. Trebuie să vă conectaţi la alte inimi ca să puteţi face upgrade-uri.
Clientul: Oh! Am deja un mesaj de eroare. Ce trebuie să fac?
Serviciul tehnic: Ce spune acest mesaj?
Clientul: Spune:"EROARE 412 - Programul nu poate rula pe componentele interne". Ce înseamnă asta?
Serviciul tehnic: Nu vă îngrijoraţi, aceasta este o problemă simplă. Înseamnă că dragostea este setată să ruleze pe o inimă externă şi nu a fost rulată încă în inima dumneavoastră. Este unul din cele mai dificile lucruri în programare. Trebuie să aveţi dragostea interioară pentru propriul sistem înainte de a încerca să vă conectaţi la dragostea altor sisteme.
Clientul: Şi ce trebuie să fac?
Serviciul tehnic: Puteţi găsi autoacceptarea?
Clientul: Da, am găsit-o.
Serviciul tehnic: Excelent, începe să fie din ce în ce mai bine! Acum inseraţi următoarele fişiere şi copiaţi-le în directorul "inima mea": iertare.doc, autoacceptare.txt, bunatate.doc şi încredere.txt.
Sistemul dumneavoastră va rescrie toate fişierele. Apoi va trebui să ştergeţi sarcasm.exe şi să goliţi coşul de gunoi astfel încât să fiţi sigur că nu a mai rămas nimic rău şi niciodată nu va mai fi rulat.
Clientul: Am reuşit! Hei! Inima mea începe să aibă noi fişiere: zâmbet.mpg este pe monitor chiar acum şi un mesaj imi spune că pace.com, compasiune.exe şi mulţumire.com se instalează în toată inima mea!
Serviciul tehnic: Înseamnă că dragostea este instalată şi rulează. Ar trebui să vă descurcaţi singur de acum. Încă un lucru înainte de a termina...
Clientul: Vă ascult.
Serviciul tehnic: Dragostea este un program distribuit gratuit. Fiţi sigur că îl dăruiţi curat la orice sistem cât timp veţi fi conectat la serverul principal- “Marea Dragoste”. Veţi primi înapoi module cu adevărat valoroase.
Clientul: Aşa voi face. Mulţumesc pentru ajutor.
Serviciul tehnic: Inima să-ţi fie binecuvântată cu multă dragoste!

Material preluat de pe www.infocrestin.ro